L'Ajuntament amb el comerç de Santa Coloma de Gramenet

El comerç local fa ciutat 

El comerç és un instrument per impulsar els valors i les funcions d'integració i de cohesió social als barris i ciutats. A Santa Coloma és l'eix vertebrador i el sector més dinàmic de l'economia local.

Tenim 1.882 establiments, dels quals 1.314 són establiments comercials i prop de 568 establiments d'hosteleria i restauració, a més de 3 mercats municipals i 3 mercats ambulants.

El total de la superficie comercial dona resposta a les necessitats dels consumidors i les consumidores del nostre municipi, podent-hi trobar un ampli ventall de petites i mitjanes botigues tradicionals i singulars, així com establiments especialitzats en alimentació, equipament per a la persona, equipament per a la llar, lleure i cultura, etc. que conviuen amb altres formats comercials, localitzats arreu de Santa Coloma.

L'Agrupació del Comerç i la Indústria (Agrupació) és l'associació de comerciants que representa els interessos del sector i que organitza tot un seguit d'activitats per dinamitzar i promocionar el comerç colomenc.

Tot això fa de Santa Coloma una ciutat amb un encant especial on tot aquell qui s'hi acosti podrà trobar una barreja de modernitat (als carrers i aparadors, la barreja de cultures, l'oferta comercial, etc.) i tradició (calidesa i proximitat, costums propis i importats, cultura, folklore, etc.). Podem afirmar orgullosos, doncs, que a Santa Coloma hi ha de tot i que el seu comerç, ric i divers, és una excel·lent mostra per corroborar-ho.

 

 

Mapa comercial
Clicar per veure el plànol dels eixos comercials