Imatge de l'alcaldessa

Fem balanç del PAM: reptes aconseguits i nous horitzons per la igualtat, el civisme i la sostenibilitat

És el moment de fer balanç amb la ciutadania sobre els projectes i iniciatives que s'han executat en el marc del Pla d'Acció Municipal (PAM) i el que cal fer. Per això, hem organitzat una programació d'actes telemàtics perquè hi pugueu participar i donar la vostra opinió. Es tracta d'un 'retre comptes', un exercici de transparència i bon govern que hem de fer de manera conjunta, amb la vostra imprescindible implicació!

Cal recordar que en el Fòrum del PAM, celebrat el 2020, vam consensuar amb les entitats i persones assistents les 302 accions incloses en aquest full de ruta, amb l'objectiu de consolidar el model de ciutat de progrés i fer-la avançar en els eixos del civisme i la igualtat. Un dels trets característics d'aquest PAM és que, com a ciutat, ens hem alineat plenament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)  i l'Agenda 2030, un compromís traçat per les Nacions Unides (ONU) en favor de les persones, el planeta i la prosperitat.

És una realitat: entre totes i tots estem aconseguint una ciutat amb menys desigualtats, que avança imparable en l'atenció a la infància i la joventut, en l'atenció a la gent gran i les persones vulnerables, que fa suport i ajuda els comerços i empreses de la ciutat, i que camina cap a un model de ciutat més sostenible, ecològica, igualitària, segura i cívica. Ara és el moment d'analitzar els projectes executats i els nous horitzons i reptes a assolir! Compto amb vosaltres!

 

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet