Espais cardioprotegits

pdf amb el cartell
Mapa de la ciutat amb els DESA

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet se suma al programa d'espais cardioprotegits. Actualment la ciutat té 27 desfibril·ladors semiautomàtics (DESA) instal·lats de manera que cobreixen la totalitat de zones de la ciutats.

Descarrega el cartell amb els desfibril·ladors

Paral·lelament s'anirà fent formació d'agents socials en prevenció i actuació d'emergències i en l'ús dels desfibril·ladors.

Si hi ha una persona que el necessita, el primer que s'ha de fer és trucar a urgències (tel. 112) i posteriorment anar seguint les instruccions senzilles que va donant la màquina.

Espacios cardioprotegidos

Cartel con el mapa de los desfibriladores

El Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramenet se suma al programa de espacios cardioprotegidos. Actualmente la ciudad tiene 27 desfibriladores semiautomáticos (DESA) instalados de forma que cubren la totalidad de zonas de la ciudades.

Descarga el cartell con el mapa de los desfibriladores

Paralelamente se irá realizando formación de agentes sociales en prevención y actuación de emergencias y en el uso de los desfibriladores.

Si hay una persona que lo necesita, lo primero que debe hacerse es llamar a urgencias (tel. 112) y posteriormente ir siguiendo las instrucciones sencillas que va dando la máquina.