Santa Coloma Llegeix

Imatge Santa Coloma Llegeix

Programa 'Sempre Acompanyats'

Imatge d'una persona voluntària del 'Sempre Acompanyats' atenent a una persona gran

"Des que participo en el programa, sóc una altra persona, em sento segura, penso sempre que hi ha algú a prop meu” (Pilar, 70 anys)". A través del Programa 'Sempre Acompanyats', es busca pal·liar les situacions de soledat de les persones grans,  oferint companyia i suport. I això és possible gràcies a la dedicació i complicitat de les persones voluntàries del programa.

'Sempre Acompanyats' és un programa de Fundació la Caixa, de la mà de Creu Roja i en conveni amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, que des de 2018 es desenvolupa als districtes I i IV, als barris Riu Nord, Riu Sud, Can Mariner i Centre. Des del Punt del Voluntariat col·laborem com a membres actius en el desenvolupament del programa.

Vols formar part  del Programa com a voluntari/a? Truca al telèfon 900 223 040 o bé contacta amb aquestes ENTITATS El teu suport és indispensable!

Sempre acompanyats

Programa de suport a les persones gran

La Fundació “La Caixa”, de la mà de Creu Roja i en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, va iniciar al 2018 el Programa Sempre Acompanyats amb l’objectiu d'oferir una resposta innovadora a les situacions de soledat en les persones grans.

Si tens un familiar, veí o coneixes a una persona gran que visqui a un dels barris del Centre, Can Mariner, Riu Nord i Riu sud que es trobi sol i creus que pot necessitar suport, companyia i/o millorar la seva situació, pots trucar al telèfon: 900 223 040 o contactar amb algunes d'aquestes ENTITATS

El Punt del Voluntariat col·labora com a membre actiu en el desenvolupament del Programa Sempre acompanyats, si necessites més informació també pots contactar amb nosaltres.

Telèfon: 93 462 40 79 ext.4079 / 646 058 979

Correu electrònic: puntvoluntariat@gramenet.cat