Manuel Arrebola Bernabé

Grup municipal del PSC.

Regidor de Recursos Interns, Turisme i Promoció de la Ciutat.

Regidor del Districte I

Correu electrònic: Arrebolabm-bdc@gramenet.cat

Soc un jove colomenc nascut l'any 1997 i la meva vida escolar comença a l'escola Virgen del Carmen on vaig estar fins als 16 anys. Més tard, vaig cursar els estudis de batxillerat a l'escola Sagrada Família de Sant Andreu i va ser allà on vaig acabar de trobar la meva vocació per la funció pública. Sempre he gaudit escoltant a la gent i intentant trobar solució als problemes que ens afecten en el nostre dia a dia. M'agrada treballar amb la gent i per la gent i a la política vaig trobar aquesta oportunitat.

Soc llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra i tinc un postgrau en Informació i Assessorament Financer (MiFID II) i un altre en Distribució d'Assegurances; tots dos atorgats per la Barcelona School of Management (BSM) de la Universitat Pompeu Fabra.

Des que vaig tenir 18 anys, vaig començar a treballar en El Corte Inglés com a venedor compaginant els meus estudis amb el món laboral. Més tard, vaig decidir que m'agradaria començar a treballar en l'àmbit que em cridava l'atenció i durant els dos últims anys de carrera també va ser possible treballar com a becari al nostre Ajuntament al departament de Transparència i Participació Ciutadana; on vaig aprendre moltíssim. Després de graduar-me ja vaig decidir iniciar a temps complet una carrera laboral i va ser a CaixaBank on fins ara he exercit com a gestor d'inversions.

Treballar per Santa Coloma que és la ciutat de totes i tots sempre ha sigut un somni per a mi, i en aquests moments poder-ho fer com a regidor de Recursos Interns, Turisme i Promoció de la Ciutat; em fa sentir molt afortunat.

 

 


Sou brut anual: 37.193,55 €. Aquesta retribució anual va ser establerta per acord de Ple Municipal el 15 de juliol de 2019 i és manté invariable durant tot el mandat 2019- 2023.

Declaració d'activitats, béns i retribucions brutes anuals. Declaració de 4 d'agost de 2021.