Activitats juny 2022

 

Dijous, 2 de juny – 19 h

Xerrada “Bebès robats”, a càrrec de l’Associació SOS Bebés Robados Catalunya

Xerrada sobre el procés de neteja del “gen vermell”, fins arribar al negoci del robatori de nadons, amb testimonis de les víctimes en primera persona. SOS Bebés Robados Catalunya, delegació a Catalunya de la plataforma internacional Te Estamos Buscando, és una associació sense ànim de lucre creada per víctimes per assessorar i acompanyar persones que sospitin que hagin estat víctimes de desaparicions forçades. A la xerrada hi intervindran Ana Páez i Adelina Ruiz, dues mares que continuen buscant les seves filles desaparegudes, amb la col·laboració de Cristina Aybar, presidenta de l’associació Dona i Cultura Badalona, i la presentació de la primera secretària de PSC Santa Coloma de Gramenet i alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon.

Lloc: Agrupació PSC Santa Coloma de Gramenet (Av. de la Generalitat, 5, 2n)

Inscripcions: scg@socialistes.cat

Organitza: Agrupació PSC de Santa Coloma de Gramenet

 

 

Principis de juny (per determinar)

Acte de presentació del II Fanzine de recuperació de la memòria històrica de les dones

Després de la publicació de Volum primer: La Construcció d’un Somni, la CIBA acollirà aquest mes de juny la presentació de Volum segon, una nova edició d’aquest Fanzine que busca recuperar la memòria històrica de la nostra ciutat, visibilitzant i reconeixent la importància del paper de les dones en la lluita veïnal i comunitària. Es tracta d’un relat motivador i esperançador, que aporta testimonis reals i documentació del que s’ha viscut a la nostra ciutat entre els anys 1975 i 1980.

Lloc: La CIBA (Pg. d’en Llorenç Serra, 64)

Inscripcions: grameticket.cat

Organitza: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet – La CIBA. Espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista