Skip to main content

2a MOSTRA MUSIC & ROIG

 Benvolgudes famílies,

DEL 6 AL 13 DE MARÇ tindrà lloc la 2a MOSTRA MUSIC & ROIG amb l’objectiu de mostrar l’activitat de solistes, dels grups instrumentals, orquestres, la Banda i els cors de l’Escola de Música i fer-la extensiva a tota la ciutat de Santa Coloma a través de 8 escenaris diferents: l’Auditori Can Roig i Torres, Aula 11, Aula percussió, les Biblioteques dels diferents barris, la Central, la del Fondo, la del Singuerlín Salvador Cabré i Can Peixauet i la plaça de la Vila.

El curs passat ja va ser tot un èxit tant pel nivell dels nostres alumnes com per l’assistència de públic,  vam comptabilitzar 4500 persones. A veure si ho superem aquest curs!!!!

El tret de sortida serà  el divendres  6 de març a l’Auditori amb la SOIRÉE  MUSICAL “MÚSIC & CORS” on intervindran el Cor Infantil, el Cor Jove i el Vocal Ensemble Can Roig i Torres que faran obres conjuntes amb l’Orquestra de l’Escola.

De dilluns 9 a divendres 13 de març trobareu concerts per a totes les edats.

S’inclouran les activitats de la 6a SETMANA DEL PIANO on els 115 alumnes d’aquest instrument i de tots els nivells preparen diferents concerts com a solistes al piano gran cua de l’Auditori. Els més grans ho dedicaran a l’entorn de Beethoven, que aquest any celebra el 250 aniversari del seu naixement. Aquesta activitat culminarà el divendres  amb “EL MARIA CANALS PORTA CUA” organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma, els nostres alumnes actuaran a les 18’30. Enguany l’organització del MARIA CANALS, col·locarà un piano de cua a la plaça de la Vila i tothom en podrà gaudir. Es podran escoltar solistes, piano a quatre mans en aquesta  acció divulgadora i integradora molt important per a la difusió i normalització de la música clàssica  que te com un dels objectius principals promoure els joves intèrprets, treballar per crear nous públics i reivindicar la pràctica musical també des del punt de vista amateur.

 La 2a MOSTRA MUSIC & ROIG clourà amb el concert del pianista Carles Marigó i la guitarrista Maria Camahort amb el programa titulat “POEMA HARMÒNIC”.

INSTRUCCIONS:

 

DEL 9 AL 13 DE MARÇ,  TRET DEL TALLER DE NADONS I DELS ALUMNES DE P3, P4 I P5,  ES SUSPENDRAN TOTES LES CLASSES DE TOTES LES ASSIGNATURES PER PARTICIPAR ASSISTIR ALS CONCERTS.                             

NO ÉS UNA SETMANA DE FESTA SINO UNA SETMANA DE CONCERTS.

Cada alumne tindrà un carnet que haurà d’omplir conforme ha participat o assistit en alguna activitat de la setmana de la 2a Mostra.

Cada carnet tindrà 8 caselles que haurà de signar cada professor responsable de l’espai de l’activitat.

?        Els alumnes de NE i NA han d’assistir o participar a 4 activitats.

?        Els alumnes de NM han d’assistir o participar a 6 activitats.

?        Si un alumne d’Iniciació 2, NE o NA assisteix o participa a un mínim de 6 activitats entrarà a un sorteig de dues entrades a l’Auditori de Barcelona.

?        Si un alumne de NM assisteix o participa a un mínim de 8 activitats entrarà a un sorteig de dues entrades a l’Auditori de Barcelona.

Heu d’assistir amb els vostres fills als concerts i si no us podeu quedar haureu de signar una autorització perquè que l’alumne pugui marxar sol un cop finalitzat el concert.

Pels alumnes que actuen fora de l’escola haureu de signar una autorització per participar. La farà arribar farà arribar el responsable de grup. Els pares/mares tutors els haureu d’acompanyar i recollir de l’espai on actuïn.

Si hi ha algun alumne que no ha entregat l’autorització no podrà participar en el concert.

Esperem que entre tots sigui de nou tot un èxit. Moltes gràcies per la vostra col·laboració

LA DIRECCIÓ

Santa Coloma de Gramenet, 21 de febrer de 2020