Obres a l'Av. de la Generalitat

foto de l'encreuament d'av. de la Generalitat amb el c. Cultura

El 6 de juliol s’inicien les obres a la cantonada de l’av. Generalitat amb el carrer Cultura, que tenen la finalitat d’ampliar la calçada en aquesta zona per poder modificar la mobilitat actual del trànsit en l’avinguda. Actualment, el tram de la calçada de l’av. Generalitat, des de la rotonda de Can Peixauet amb l’av. dels Banús fins al carrer Cultura, és de dos carrils en un mateix sentit. Les obres que ara comencen tenen la finalitat d’adequar l’espai a aquesta ordenació viària per permetre, en el tram assenyalat, que hi hagi dos sentits de circulació de vehicles, un per cada carril.
Els primers treballs consistiran en eliminar la doble vorera existent, tocant a la calçada, entre el número 66 de l’avinguda i el carrer Cultura. Un espai de 26 metres de llarg situat al costat d’un parterre (que es mantindrà) que delimita la vorera que toca les façanes.
Aquesta obra, que es preveu que durarà sis setmanes, permetrà ampliar els carrils de circulació de la calçada i guanyar espai per a què els vehicles grans puguin fer el gir de carrer sense envair el sentit contrari.
De manera provisional, durant les obres, es tallarà la circulació en un dels carrils actuals i s’habilitaran passos segurs per a vianants. Al final de l’obra caldrà tallar totalment la circulació durant un dia per temes d’asfalt. La inversió en aquesta actuació és de 47.858,02 euros.

Disculpeu les molèsties.