Mapa del Metrominuto

Cliqueu aquí per accedir-hi

Metrominuto

Distàncies i temps caminat a Santa Coloma de Gramenet

El mapa que us presentem és el Metrominut de Santa Coloma de Gramenet. Elaborat per la Xarxa de Ciutats que Caminen en col·laboració amb l’equip de mobilitat de l’Ajuntament, ofereix informació de les distàncies i el temps que es triga caminant entre diferents punts de la nostra ciutat. Una eina que en l’etapa de des escalada pot ser útil i animar a traslladar-se a peu dins de la ciutat.

El Metrominut defineix 31 punts de la ciutat i estableix una “T” de mobilitat estructural conformada pel parc fluvial del Besòs, amb els seus 2.200 metres i 26 minuts, i la rambla que comunica la plaça de la Mediterrània amb el Pont Vell, de 1.350 metres i 18 minuts. Altres exemples són els 27 minuts necessaris per a anar des de les dependències de la Policia Local al barri del Raval fins al parc de la Bastida, o els 13 minuts que separen els Jutjats i la Església Major.

Al Metrominut també s’indiquen els tres accessos principals als camins del parc natural de la Serralada de Marina i s’hi inclouen les 9 principals zones verdes de la ciutat i els dos trams d’escales mecàniques que ajuden a salvar els desnivells entre el parc de Can Zam i el camí al poblat ibèric del Puig Castellar, un itinerari de 1,2 km que pot es pot recórrer en 22 minuts.

Descarrega la versió pdf per imprimir