Imatge de l'alcaldessa

Torna la millor literatura amb el cicle ‘Paraula de Santa coloma’

Aquest mes de setembre, l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet posa en marxa una nova edició del cicle de difusió de la literatura Paraula de Santa Coloma, que arriba carregat de sorpreses i activitats literàries a les quals podreu assistir, des d'ara i fins al mes de desembre, en els diferents equipaments culturals i a diverses ubicacions de l'espai públic de la ciutat.

Com ja és habitual, el gran protagonista d'aquest cicle serà el llibre, en totes i cadascuna de les seves variants i formats. Gaudirem de nombroses presentacions i xerrades al voltant de la creació i la producció literària, i coneixerem obres de temàtiques molt variades, adreçades a públics diversos i, en la majoria de casos, identificades amb el talent literari colomenc.

D'altra banda, la programació d'aquesta edició del Paraula de Santa Coloma inclourà també espectacles teatrals, visites guiades, recitals poètics i altres activitats relacionades amb el foment de la lectura i la creació literària que, estic segura, entusiasmaran tothom.

Com no pot ser d'una altra manera, la nostra xarxa de biblioteques no faltarà a aquesta cita i omplirà les seves sales amb propostes culturals ben diverses i per a tots els públics: conta-contes, xerrades, tertúlies, tallers, exposicions, projeccions, entre altres.

Aquesta tardor, continuem fent-nos ressò de la literatura amb segell i talent colomenc!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet