Foto de l'alcaldessa

UN CICLE FESTIU PER FOMENTAR LA LECTURA I FER SUPORT AL TALENT LITERARI COLOMENC!

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet arrenca - un any més - una nova edició del cicle de difusió de la literatura ‘Paraula de Santa Coloma’, que aquesta primavera omplirà els equipaments culturals i espais públics de la ciutat amb un munt d'activitats literàries per a totes i tots.

El llibre serà el gran protagonista, amb una dotzena de presentacions a les quals es donaran a conèixer obres de molt variades temàtiques, dirigides a públics diversos i amb atenció preferent per a la producció literària amb segell colomenc.

Com cada any, les biblioteques de la ciutat també se sumaran a la festa de la cultura en format imprès, amb propostes per a tots els públics: contacontes, xerrades, tertúlies, tallers, exposicions o projeccions. A més, presentaran el nou programa de préstec a domicili ‘Santa Coloma Llegeix’.

Enguany recuperem la celebració presencial de la Diada de Sant Jordi, amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la salut, així com amb la participació dels operadors locals de venda de llibres, als quals vull reconèixer des d’aquestes línies la seva tasca incansable en temps molt complexos. Sempre ens tindreu al vostre costat!

A més, les xarxes socials seran protagonistes, amb espai merescut per als nostres autors i autores, amb propostes innovadores de les quals espero que gaudiu molt!

Tenim previst per a totes i tots vosaltres un conjunt d’activitats de foment de la lectura i la creació literària que no us podeu perdre.

Us hi esperem!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet