Celebrem ‘Paraula de Santa coloma’: gaudim de la literatura i del talent local

Foto

Aquesta primavera, la literatura llueix amb més brillantor que mai a la nostra ciutat. I és que, un any més, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet posa en marxa el programa més esperat pel públic amant de les lletres, el ‘Paraula de Santa Coloma’, un cicle anual que, durant els mesos d’abril, maig i juny, farcirà d’activitats i d’interessants propostes literàries els principals espais i equipaments culturals del nostre municipi.

Com és habitual, la gran protagonista d’aquesta gran festa literària colomenca serà la paraula escrita, en totes i cadascuna de les seves modalitats: des de la novel·la i la poesia, fins a les arts escèniques, les tertúlies, les exposicions i els recitals. Un programa ambiciós i divers, pensat perquè totes les persones que ho desitgeu pugueu trobar-hi activitats i propostes del vostre interès.

El segell literari colomenc serà un dels grans protagonistes del ‘Paraula de Santa Coloma’, representat per desenes d’autors i autores locals que ens brindaran saborosos tasts de les seves obres, tot fentnos partícips de les interioritats dels seus processos creatius. Santa Coloma esdevindrà un espai literari amb totes les lletres, i això serà gràcies a la participació i la col·laboració, una vegada més, de la Xarxa de Biblioteques de la ciutat, de les diferents àrees municipals, i de les entitats de la ciutat, que enriquiran el programa amb multitud de propostes innovadores i variades, des de tallers per a famílies i infants, fins a espectacles teatrals, cicles literaris, clubs de lectura i visites guiades, entre d’altres.

Com és ben sabut, el moment clau d’aquesta gran festa primaveral arribarà el dia 23 d’abril, dia en què celebrem la diada de Sant Jordi, l’esdeveniment literari més assenyalat de tot l’any. Una vegada més, la plaça de la Vila serà l’epicentre d’aquesta celebració tan nostrada i especial, en la qual participaran nombrosos autors i autores de la ciutat, amb activitats per a tots els gustos i per a totes les edats.

La primavera ja arriba i la bona literatura torna a la nostra ciutat. Us animo a totes i a tots a participar d’aquesta fantàstica oportunitat per a gaudir de la millor literatura a la nostra estimada Santa Coloma!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet