Redescobreix el patrimoni de Santa Coloma

Iniciativa per redescobrir, posar en valor i conservar el patrimoni construït de la ciutat

imatge decorativa del Patrimoni local

Descobreix els elements amb valor patrimonial existents al teu barri!

En el marc de la revisió del catàleg i de l’inventari d’edificis i elements protegits de la nostra ciutat, posem en marxa una iniciativa que ens permeti, a través dels vostres suggeriments, redescobrir, valorar i conservar el patrimoni històric de Santa Coloma de Gramenet.

FORMULARI PER A ENVIAR SUGGERIMENTS

(Clica sobre l'enllaç per accedir al formulari i enviar els teus suggeriments)

Col·labora en la revisió del catàleg

Ens ajudes a no deixar-nos-en cap? Necessitem els teus suggeriments per a redescobrir, valorar i conservar el patrimoni històric de la ciutat.

Envia’ns fotos de la teva proposta FINS EL 30 DE NOVEMBRE -hem prorrogat un mes el termini- Ja sigui d’un EDIFICI o un ELEMENT DEL PAISATGE CONSTRUÏT de la ciutat.

La categoria d’EDIFICIS engloba les edificacions amb valor patrimonial històric i arquitectònic existents a la ciutat com masies, casals nobles, habitatges unifamiliars singulars o en rengle, edificis d’habitatges plurifamiliars, edificis industrials, edificis d’ús col·lectiu i altres edificis d’interès.

La categoria ELEMENTS DEL PAISATGE CONSTRUÏT engloba els elements d’interès històric i paisatgístic que podem descobrir a l’espai urbà de la ciutat, com bancs, fanals, escultures, fonts, paviments, mosaics, murals/graffitis, rètols comercials o plaques de noms de places i carrers; o en indrets amagats de l’àmbit privatiu com pous, molins, refugis o hipogeus.

Les fotografies poden ser de l’espai públic o de l’exterior o l’interior d’un edifici. En aquest últim cas, recomanem demanar l’autorització dels propietaris i limitar les fotos a vistes que no perjudiquin la vida privada dels ocupants.

Les imatges aportades seran valorades i seleccionades en funció del seu interès patrimonial. Els elements seleccionats passaran a formar part de l’inventari d’elements amb valor patrimonial, que es podrà consultar a la web municipal.

Requisits de les fotografies

Pots col·laborar fins el 30 de novembre amb tants elements com vulguis, amb un màxim de 3 fotografies per element.

Les fotografies han de ser suficientment descriptives del valor patrimonial de l’element. Cal aportar com a mínim una fotografia de la totalitat de l’element, podent-se adjuntar també fotografies de detalls que emfatitzin el seu interès.

Les fotos han de ser nítides, a color, amb una resolució màxima de 10 Mb i en format jpg.

Pots enviar les teves fotos en qualsevol moment!

  • Fotografies
  • Localització
  • Breu descripció de l’edifici o de l’element

#PatrimoniSantaColoma