Informació talls de subministrament elèctric

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor/a (OMIC) informa la ciutadania afectada pels talls de subministrament elèctric  en diferents punts de la ciutat durant les últimes setmanes.

L’Ajuntament de Santa Coloma, a través de l’OMIC,  posa  a disposició de la ciutadania tota informació i recursos necessaris per reclamar en cas d’haver patit talls en els subministrament elèctric, així com les vies (administrativa i judicial) per reclamar els danys ocasionats en electrodomèstics per pujades i baixades de tensió.

Concerta la teva cita amb personal tècnic a través dels següents canals:

  • Trucant al tel. 93 462 40 90 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 h.
  • Escrivint a omic@gramenet.cat
  • Omplint aquest formulari

 No obstant poden presentar les seves reclamacions davant Registre d’Entrada del Ajuntament un cop realitzada la reclamació prèvia a la empresa (en aquest cas Endesa Distribuidora)  i no s’hagi obtingut resposta en un mes o no estiguin d’acord amb la mateixa dintre d’aquest termini.

Consum

OMIC -Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor/a

Foto web consum 1
Foto web consum 2
Foto web consum 3

A l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor/a (OMIC) informem sobre el drets que tenim com a persones consumidores, gestionem les reclamacions, queixes i denúncies que es puguin dur a terme i assessorem per a resoldre els problemes que puguin sorgir en les relacions de consum.


Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor/a (OMIC)

A l’Oficina Municipal d´Informació al Consumidor informem sobre el drets que tenim com a persones consumidores i gestionem les reclamacions, queixes i denúncies i assessorem per a resoldre els problemes en la compra un producte o un servei.

En queden excloses les persones físiques o jurídiques que actuen en l'àmbit propi d'una activitat empresarial o professional. 

Adreça: Plaça d'en Vilaseca, s/n (Santa Coloma de Gramenet)

Atenció telemàtica: mitjançant el correu omic@gramenet.cat

Atenció presencial: de dilluns a divendres de 9 a 13 h només amb cita.

Com demanar cita 

  • Trucant al tel. 93 462 40 90 de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h.
  • Per internet a la pàgina Demanar cita.

Si vols consultar l’estat d'un expedient, fes-ho per telèfon al 93 462 40 00 ext. 2707 o per correu-e a omic@gramenet.cat

Carta de serveis de l'OMIC i traçabilitat de la norma.

Full de reclamacions en matèria de consum.