Subvencions de projectes i activitats 2021

Per a entitats de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Foto d'un ordinador per fer les gestions per demanar subvencions a projectes i activitats per a entitats del voluntariat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l’àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

El termini per a la presentació dels formularis de sol·licitud és fins el dia 26 d’abril de 2021.

En el marc d’aquesta convocatòria la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària impulsa els programes, projectes i actuacions que fomenten el voluntariat i enforteixen el teixit associatiu -especialment l’associacionisme veïnal- projectes d’intervenció comunitària per a la millora de les condicions de vida de la ciutadania, així com projectes de millora de les condicions de vida de les persones gitanes a Catalunya.

 Les línies de finançament que s’han convocat són aquestes:

  • F.1 Activitats de caràcter cívic i comunitari de l’associacionisme veïnal (de caràcter anual).
  • F.2 Projectes de foment i promoció del voluntariat (de caràcter anual).
  • F.3 Projectes d’acció comunitària inclusiva per lluitar contra l’exclusió social (de caràcter pluriennal).
  • F.4 Projectes per a la promoció del reconeixement, la participació, la inclusió social i la igualtat de tracte del poble gitano a Catalunya (de caràcter anual).
  • F.5 Projectes per a l’enfortiment de l’associacionisme (de caràcter pluriennal).
  • F.6 Activitats formatives vinculades al Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (de caràcter anual).

En aquest enllaç trobareu tota la informació relativa a la convocatòria:

Bases

Manual

Vídeo

Formulari de sol·licitud

Sempre acompanyats

Programa de suport a les persones gran

La Fundació “La Caixa”, de la mà de Creu Roja i en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, va iniciar al 2018 el Programa Sempre Acompanyats amb l’objectiu d'oferir una resposta innovadora a les situacions de soledat en les persones grans.

Si tens un familiar, veí o coneixes a una persona gran que visqui a un dels barris del Centre, Can Mariner, Riu Nord i Riu sud que es trobi sol i creus que pot necessitar suport, companyia i/o millorar la seva situació, pots trucar al telèfon: 900 223 040 o contactar amb algunes d'aquestes ENTITATS

El Punt del Voluntariat col·labora com a membre actiu en el desenvolupament del Programa Sempre acompanyats, si necessites més informació també pots contactar amb nosaltres.

Telèfon: 93 462 40 79 ext.4079 / 646 058 979

Correu electrònic: puntvoluntariat@gramenet.cat