Plànol del nou centre amb trams de carrers restringits al trànsit

Zona restringida al trànsit: només vehicles autoritzats

La remodelació del centre de la ciutat es troba a la seva fase final. S’han reformat diferents carrers per crear una gran àrea comercial per al passeig i el gaudi de la ciutadania, reivindicació històrica dels comerciants i dels veïns i les veïnes de la zona. La major part dels carrers remodelats són ara de plataforma única –mateix nivell de vorera i calçada- i alhora es posa en marxa la Zona restringida al trànsit (veure mapa), on només podran circular els vehicles autoritzats. Així s’aconsegueix un centre lliure de cotxes i on la mobilitat i l’accessibilitat de les persones és la prioritat.

Vehicles autoritzats:

 • Autobús, taxis i serveis d’urgència
 • Les persones que hagin d’accedir als seus aparcaments particulars: han de disposar d’una autorització prèvia de la matrícula del vehicle. Aquesta autorització s’ha  de tramitar a través de l’Oficina d’Informació i Atenció a la Ciutadania (OIAC), amb cita prèvia, a través del telèfon: 93 462 40 90
 • Els vehicles dels comerços i de les parades del Mercat Sagarra: per carregar i descarregar mercaderies (de dilluns a dissabtes i festius amb obertura de comerços, de 6.00 a 11:00 h i de 14.00 a 17:00 h) 

Trams de carrer restringits al trànsit

 • Av. Generalitat: entre c. Cultura i c. Pompeu Fabra
 • C. Pompeu Fabra: entre c. Sant Carles i av. Generalitat
 • C. Francesc Moragues: entre c. San Carles i av. Generalitat
 • C. dels Sagarra: entre av. de la Generalitat i rbla. de Sant Sebastià
 • C. Sant Josep: des d’av. Generalitat a c. Sant Silvestre
 • C. Sant Ramón: des d’av. Generalitat a c. Sant Silvestre
 • C. Sant Ignasi: des d’av. Generalitat a c. Sant Silvestre
 • C. Balldovina: des de l’av. Generalitat a c. Sant Silvestre
 • C. Mare de Déu de Montserrat: de c. dels Sagarra fins c. Sant Silvestre
 • C. Sant Benet: des de c. dels Sagarra fins c. Sant Silvestre

Recordi que...

1. Si és propietari/ària d’una plaça d’estacionament a la zona...

Ens haurà de facilitar la matrícula del vehicle a autoritzar (el seu propi o el de l’usuari de la plaça). Els permisos podran obtener-se directamente a les reunions que l’Ajuntament mantindrà en els aparcaments o bé demanant cita prèvia al telèfon: 93 462 40 90 (OIAC: de 08.30 a 17.30 h de dilluns a dijous i els divendres de 08:30 a 14.30 h).

2. Si té un comerç a la zona o parada al  Mercat Sagarra...

Pot carregar o descarregar mercaderies: de dilluns a dissabtes i festius autoritzats de 06.00 a 11:00 h i de 14.00 a 17.00 h. Fora d’aquest horari no està permès l’accés amb vehicle als seus comerços.

3. Si és veí o veïna de la zona sense aparcament particular…

No podrà accedir a la zona restringida en cotxe si no disposa d’autorització.

*L’Ajuntament demana paciència als veïns i les veïnes per les possibles molèsties que es puguin causar a l’hora de posar en marxa la Zona restringida al trànsit. S’ha treballat amb l’objectiu de crear un centre més amable i accessible a les persones i això només és possible amb uns carrers lliures de cotxes. És important que entre tots i totes respectem la normativa i vetllem pel bon funcionament d’una zona destinada a les compres i el passeig ciutadà. Us demanem la seva col·laboració!