Foto

Dimarts 5 de maig, 18h

Homenatge als colomencs deportats als camps d’extermini nazis i conferència per commemorar el 75è aniversari de l’alliberament del camp de concentració de Mauthausen

Acte d’homenatge i ofrena floral als colomencs que van patir la deportació als camps d’extermini nazis, i coincidint amb el 75è aniversari  del dia de l’alliberament d’aquest camp de concentració l’any 1945. Comptarem amb la participació dels joves que van integrar l’última expedició al Memorial de Buchenwald. Amb una conferència d’un membre de l’amical de Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme.

Lloc: Jardins del Museu Torre Balldovina

Organitza: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i Amical de Mauthausen


Diumenge 17 de maig, 19h

Foto

“Defensa’m perquè és mentida”

És el clam “Defensa’m perquè és mentida”

És el clam d’un home empresonat i condemnat a mort injustament que demana a la seva filla en una última carta escrita a la presó que el recordi i el defensi, perquè és mentida que hagi fet cap mal. L’únic delicte que ha comès és estar a la banda dels vençuts en una guerra terrible i absurda.

Lectura dramatitzada a càrrec de María Rodríguez Sandía, guionista i intèrpret. Sota la direcció i direcció musical d’Antonio Becerro. d’un home empresonat i condemnat a mort injustament que demana a la seva filla en una última carta escrita a la presó que el recordi i el defensi, perquè és mentida que hagi fet cap mal. L’únic delicte que ha comès és estar a la banda dels vençuts en una guerra terrible i absurda.

Lectura dramatitzada a càrrec de María Rodríguez Sandía, guionista i intèrpret. Sota la direcció i direcció musical d’Antonio Becerro.