Com cada any, el proper dia 4 de febrer al matí tindrà lloc la Mitja Marató Colomenca organitzada per la Unió Colomenca d'atletisme (UCA), que ha escollit l'associació CTNNB1 com la causa solidària d'enguany.
 
Habitualment, la Mitja acull la modalitat d'adults i la infantil però aquesta vegada la UCA organitza també una cursa adaptada, la primera cursa de relleus INCLUSIVA, en la que infants amb i sense diversitat funcional puguin formar equip per arribar a la meta plegats; perquè la discapacitat ens interpel·la a tots com a societat.
 
Aprofitant que l'esdeveniment serà al febrer, mes de les Malalties Minoritàries, hem volgut que aquesta cursa inclusiva doni visibilitat a diverses condicions minoritàries, inclosa la síndrome CTNNB1, que pateixen els nostres fills i filles.

En aquest enllaç podeu trobar el formulari d'inscripció i consultar-ne les bases.
 
Si ademés voleu col·laborar amb la causa ho podeu fer mitjançant les donacions voluntàries en la modalitat d'adults o a través de la inscripció a la modalitat infantil ordinària, que enguany té un cost de 2 euros. Aquests es pagaran en el moment de recollir el dorsal i aniran íntegrament destinats a la nostra Associació. Més informació i inscripcions a les modalitats ordinàries aquí.

En cas que vulgueu conèixer un xic més podeu clicar en aquest vídeo o visitar el perfil d'Instagram @asociacionctnnb1.

Imatge