A tenir en compte:

-        Els preus sempre han de ser amb  impostos inclosos i si hi ha alguna oferta, s’ha d’indicar el preu rebaixat i l’original i/o el % de rebaixa sobre el primer.

-        El preu total alhora de fer el pagament ha d’ incloure les diferents despeses com les d’enviament i/o altres mai ens les podran cobrar com un extra alterant el preu total.

-        En ocasions en  les compres online ens trobem condicions especials, si hi són han d’estar ben indicades. Les principals a tenir en compte són les polítiques de devolució que podran ser en diferents terminis, diferents excepcions o mètodes de reemborsament.

-        Hi ha obligatorietat d'oferir el dret de desistiment, enllaç punt 5 és a dir, el dret de retorn dels productes sense que presentin danys ni defectes durant un període de prova de 14 dies naturals.

-        Les compres a internet han de tenir la mateixa qualitat que els adquirits en establiments (la situació contrària estaria prohibida) i per tant, la garantia enllaç punt 4  ha de ser la mateixa, de 3 anys, en compres realitzades a partir de l’1 de Gener de 2022.

-        En compres on line amar cal conservar  la documentació sobre els passos que hem anat fent (publicitat, compra, factures i lliurament). 

-        Per evitar estafes cal mirem si la web és lògica, si hi ha faltes d’ortografia o si es nota que és una traducció mal feta, les imatges amb una mala resolució també són alarmants.

si compreu en botigues virtuals amb seu fora de la Unió Europea, en cas d’ incidències, la situació podria ser més complexa i difícil de resoldre.