Millor que nou

Tallers de reciclatge "Millor que nou, reparat"

Imatge "Millor que nou, reparat"

Donada que la programació de tallers presencial als Centres Cívics i Casals s’ha vist afectada per la situació del COVID-19 i per tal de continuar donant recursos a la ciutadania des del Departament de Centres Cívics i Casals volem continuar oferint els nostres tallers de manera virtual  fins que la situació ens permeti la realització dels mateixos presencialment i als diferents espais de la ciutat.

Continuem un projecte que vam començar l’any passat, uns tallers per fomentar la cultura d’aprofitament de recursos,allargar la vida dels objectes,disminuir el volum de residus , el  més important: estimular la creativitat mitjançant la reutilització i  així donar una segona oportunitat als objectes.

Per això a partir d’aquest mes de febrer i fins al juny, l’Ajuntament amb la col·laboració del Departament de Residus de l’Àrea Metropolitana de Barcelona posa en marxa un seguit de tallers virtuals sobre reciclatge de diferents àmbits: manteniment i estalvi, cuina d’aprofitament, tèxtil, informàtica i electrònica...on es podrà aprendre i fomentar la reutilització dels recursos. El tema en conjunt és «Millor que nou, reparat».