Aquesta tardor comencem de nou amb propostes engrescadores que de ben segur us animaran a apropar-vos als centres cívics. Abans de l’estiu, ja vam gaudir amb els tallers Click & Taste  i Millor que nou, reparat!, en format virtual, i per aquests propers mesos hem previst moltes i interessants activitats als equipaments de la ciutat.

En aquesta edició presentem 28 tallers a diferents centres cívics sobre àrees tan diverses com la cuina, el cos i la ment, la dansa i el moviment, la plàstica creativa, els idiomes i les diferents  tècniques i creacions. A la vegada, també hi ha novetats: les inscripcions i el pagament s’efectuaran únicament en forma virtual.

El període d’inscripcions comença el 13 de setembre a les 9.00 h i finalitza el 24 de setembre o bé fins a exhaurir places. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció. Els tallers comencen a partir del 4 d’octubre.

  • Totes les activitats s'adaptaran a la normativa sanitària vigent en cada moment
  • A causa de la situació actual s'han reduït les places de cada taller per tal de garantir la distància de seguretat entre els/les participants

Per consultar tota la informació i inscripcions, feu clic als següents enllaços:
Hem creat aquest apartat perquè  ens expliquis quin taller t’agradaria fer i en quin equipament. Ajuda’ns a posar en marxa uns espais plens d’activitats