«Gols de tinta. Futbol i vinyetes a Catalunya des de 1895 fins avui»

Aquest dimecres 9 de maig (20.00), s’inaugurarà a Can Sisteré l’exposició «Gols de tinta. Futbol i vinyetes a Catalunya des de 1895 fins avui», amb la intenció de donar a conèixer la importància de l’humor gràfic, la il·lustració i el còmic vinculats al món del futbol.

Lluny de pretendre ser una història exhaustiva dels cent vint anys d’existència del futbol català, la mostra proposa una mirada tan fresca, despreocupada i viva com ho permet el dibuix, amb imatges reproduïdes en tota mena de material imprès, però especialment en diaris i revistes. Aquesta exposició és una aproximació a la transformació d’un esport molt popular, el desenvolupament del qual és paral·lel als grans canvis socials, econòmics, polítics i de sistemes de valors de la nostra societat. El futbol ha esdevingut un fenomen global. Més enllà dels colors, les persones que passin per Can Sisteré descobriran fets i personatges que ens expliquen com a societat.

La mostra es podrà visitar fins al 29 de juny en l’horari habitual del centre: de dimarts a dissabtes de 17.00 a 21.00 h i dissabtes i diumenges d’11.00 a 13.30 hores.