Santa Coloma té la seva major oferta comercial ubicada en tres eixos comercials centrals: Centre, Fondo i Singuerlín són les zones de la ciutat que acullen, a més dels mercats municipals i ambulants,  tot tipus de botigues que ofereixen des dels productes més bàsics fins als més exòtics.

Al Centre, hi podeu trobar prop de dos cents establiments dedicats a l’equipament de les persones i de la llar. Al Fondo, a més, una oferta abundant de productes d’origen asiàtic, d’artesania del nord d’Àfrica i d’establiments especialitzats en la importació de productes sud-americans.  I a l’eix comercial de Singuerlín, una gran varietat de productes alimentaris propis de la gastronomia i cultura catalana i mediterrània.

Descobriu  també les particularitats dels mercats municipals de la ciutat en què es fusionen cultura i història. Cultura perquè els edificis que acullen els mercats de Singuerlín i Fondo, rehabilitat i de nova construcció, estan equipats amb modernes instal·lacions que es complementen amb la ubicació de dues biblioteques especialitzades en cinema i alimentació, respectivament.

El mercat Sagarra és el més antic de la ciutat. Es va posar en marxa l’any 1934 i, després de la seva rehabilitació,  conserva la seva façana d'estil noucentista amb un acabat que alterna el totxo vist amb l'estuc i on podem veure motllures rectes, cornises o ceràmica vidrada.

I un cop a la setmana, durant el matí, tenen lloc a la ciutat els mercats ambulants (mercadillos), de gran activitat comercial i social. Els trobareu als carrers que envolten el mercat de Sagarra, el dilluns; a l’entorn del de Singuerlín, el dijous; i al del Fondo, el dissabte.