Imatge de l'alcaldessa

Torna la Mostra Gastronòmica, una oportunitat per degustar el talent i la qualitat de la restauració colomenca

Benvinguts i benvingudes a la Mostra Gastronòmica de Santa Coloma de Gramenet, un esdeveniment molt especial que forma part de la Primavera Gastronòmica, amb la qual estem desplegant diferents iniciatives per fer suport al sector de la restauració local. La Mostra serà un punt de trobada cultural i gastronòmic que estic segura serà un èxit i amb el que podrem descobrir i redescobrir el talent, la qualitat i la diversitat de les propostes culinàries dels establiments participants.

La Mostra Gastronòmica és un exemple més de la necessària col·laboració i suma de voluntats entre el sector privat —l'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma — i el públic —l'Ajuntament i Universitat de Barcelona a través del Campus de l'Alimentació de Torribera— amb l'objectiu comú de promocionar la nostra ciutat i continuar consolidant-la com a referent metropolità en clau de qualitat i diversitat gastronòmiques.

Però darrere del factor gastronòmic i lúdic, amb la Mostra i totes les iniciatives englobades en la Primavera Gastronòmica – La guia 'Sabors' i el programa 'Santa Coloma deGusta, entre altres- volem continuar impulsant i consolidant l'economia local en claus de creixement i foment de l'ocupació estable. Com a alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet m'omple d'il·lusió poder-vos anunciar el retorn d'aquest esdeveniment únic que celebrarem al parc d'Europa, un entorn magnífic per gaudir dels plats i maridatges que ens oferiran en exclusiva els restauradors i les restauradores de la ciutat. Ben segur serà un plaer per als nostres sentits!

La Mostra Gastronòmica és vida!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet