El Centre Dr. Emili Mira depèn de l’Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions (INAD) del Parc de Salut Mar de Barcelona i forma part d’una xarxa pública de serveis sanitaris de salut mental i sociosanitaris del Barcelonès Nord i el Baix Maresme. Permet als estudiants de diferents àmbits de la salut conèixer mètodes innovadors de rehabilitació, inserció e inclusió en salut mental i teràpia ocupacional i infermeria basades en l’esport, l’art, la cultura, el medi ambient o els animals. 

PROGRAMA DE VOLUNTARIAT


Des de l’any 2010, aquest centre té en funcionament un programa de voluntariat, en conveni amb diferents associacions, fundacions i institucions socials. En aquest projecte, hi participen estudiants d’infermeria, psicologia, treball social i teràpia ocupacional, entre altres.

Cal destacar el projecte de voluntariat amb el Centre Comarcal d’Atenció als Animals de Companyia del Barcelonès Nord (CCAAC), amb l’Hort Ecològic de Torres i Bages, amb el Parc Zoològic de Barcelona, així com l’organització d’actes esportius, amb el suport de l’Ajuntament, per a la inserció social de les persones amb malaltia mental.


Dades bàsiques

Adreça: Recinte Torribera, Edifici Centre Dr. Emili Mira - Parc Salut Mar. Avda. Prat de la Riba, 171, 08921 de Santa Coloma de Gramenet.

Telèfon: 93 462 89 00

Fax: 93 468 37 42

E-mail: centreemilimira-INAD@parcdsalutmar.cat