Skip to main content

Setmana de la mobilitat sostenible

Del 16 al 22 de setembre


Metrominuto

A partir d’aquest divendres 17, en horari de matí (de 10 a 14h) i tarda (de 16 a 20 h) i durant 5 dies s’instal·larà a 10 espais  - els mercats municipals,  els punts principals de la xarxa de transport públic i altres punts estratègics de la ciutat - un punt mòbil informatiu per fer difusió del mapa del Metrominuto.

Amb la col·laboració de la Red de Ciudades que Caminan, el Metrominuto és una adaptació del mapa de la ciutat en què es recullen les distàncies entre diferents punts neuràlgics en minuts a peu.  Això ens ajuda a planificar els desplaçaments i evidencia que els desplaçaments a peu són la manera més eficient de moure’s per Santa Coloma atès que en pocs minuts pots traslladar-te a qualsevol punt de la ciutat.

Aquest mapa es repartirà en format paper al punt mòbil i a més s’inclourà un enllaç per abaixar-lo en format digital.

A més, per tal de saber quin coneixement té la ciutadania sobre diferents aspectes de la mobilitat de la ciutat, el fulletó informatiu del Metrominuto inclourà un QR a una enquesta telemàtica on es plantegen diferents preguntes relacionades amb la mobilitat a Santa Coloma. L’aplicatiu donarà percentatge de respostes encertades, de manera que converteix l’enquesta en una eina de sensibilització.  Al punt mòbil, les ciutadanes i els ciutadans podran accedir a l’enquesta i se’ls obsequiarà amb un clauer promocional.