Skip to main content

Setmana de la mobilitat sostenible

Del 16 al 22 de setembre

programa setmana de la mobilitat

Santa Coloma s’adhereix a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat  del 16 al 22 de setembre. Enguany la Comissió Europea ha escollit la mobilitat sostenible, saludable i segura com a tema per aquesta edició per destacar la vinculació de la mobilitat sostenible a la seguretat i la salut de les persones.

En el marc dels objectius de desenvolupament sostenible, i sota el lema “Santa Coloma es mou” una exposició a la Rambla Sant Sebastià, cantonada c/Irlanda, esdevindrà un dels eixos centrals de la commemoració de la Setmana de la Mobilitat a la ciutat.

Aquesta mostra, que es podrà visitar a partir de les 11h del divendres 17 i fins al dimecres 22, caracteritza la mobilitat de les colomenques i dels colomencs mitjançant  5 eixos temàtics, mobilitat,  A on es movem? i Com ens movem?; mobilitat a peu; mobilitat en bicicleta ; mobilitat en transport públic i mobilitat en vehicle privat.  Plafons informatius en català i castellà mostraran amb dades els hàbits de mobilitat a Santa Coloma de Gramenet.