Dins del programa Narratives Interculturals uns dels objectius i propostes d’ acció que van sorgir de les taules de treball va ser treballar per normalitzar la interculturalitat i diversitat de la nostra ciutat en els àmbits professionals però també en els discursos i l’ imaginari social de totes les persones. Proposem i hem iniciat espais d’ interacció des de la perspectiva d’ interculturalitat i gènere.

Conversatòries, és un punt de trobada on dones diverses de la ciutat conversen esmorzant. Generem un punt de trobada per conèixer diferents històries de vida, totes amb experiències positives de ciutat i superació. Reflex de les dones als nostres barris, coneixem diferents iniciatives i experiències de ciutat des de la mirada de gènere, de la diversitat i la interculturalitat.

La convivència significa compartir vivències i compartir experiències, i no podem oblidar una de les eines que utilitzem en aquest procés de compartir: les paraules. Sabem que no totes les paraules són iguals d'importants per a cadascuna, però algunes són
importants per a totes. Quan compartim paraules, compartim emocions, pensaments i experiències.

Amb aquesta idea neix el Vocabulari per al dia a dia, un projecte d'intercanvi i creació de lligams i vivències compartides a través de l’elaboració d’un glossari. Des de Conversatòries hem recollit i consensuat aquelles expressions que ens resulten útils i ens són veritablement importants en el nostre dia a dia. Podem veure, aprendre i utilitzar paraules de les llengües de les companyes del nostre grup: castellà, català, aràbic, panjabi i urdú, anglès, francès.