Skip to main content

TEMPORADA DE CONCERTS FEBRER-JUNY 2021

TEMPORADA DE CONCERTS FEBRER-JUNY 2021

Aquest any, en el marc de la celebració dels 40 Anys d'Escola, tenim l'orgull de presentar una Temporada de concerts a l'Auditori  Can Roig i Torres formada  íntegrament per una selecció d'onze músics que van iniciar els seus estudis musicals a l'Escola de Música. Bé com a solistes o com a membres de diferents formacions, desenvolupen la seva carrera concertística per Catalunya, per tot l'Estat, arreu d'Europa i alguns d'ells, als EEUU. Sis concerts amb diferents formacions i estils que posaran de manifest el talent de tots aquests artistes.

Començant amb Glòria Expósito, violoncel i Àlex Ramírez, piano, que presentaran un programa que s'emmarca dins del repertori del segle XX, incloent-hi peces tant per a violoncel sol, suite n. 1 de Britten, com per a violoncel i piano, obres de Boulanger i Ginastera.

Adriana Aranda, soprano, formant duo amb Simon Maisano, guitarra,  amb el programa "Paisajes de Latinoamérica" , evocarà flors,ocells blaus, capvespres i estels a través de la música de Guastavino, Villa-Lobos i Ponce.

El Quartet Calders amb Júlia Álvaro al violí, interpretarà obres de Mozart i Schubert per aquesta formació.

Cristina Segura, mezzosoprano, i la pianista Anna Crexells  ens endinsaran en el romanticisme i el bel canto amb obres de Händel, Rossini, Donizetti, Massenet i Bizet

Abel Iglesia, pianista ens oferirà algunes de les obres obres més virtuoses de de Listz, E. Granados, Chopin i Bach.

Andrea Talavero al  violí, amb el pianista Jorge Camacho i el ballarí Martí Corbera interpretaran obres d'Stravinsky, Debussy i Falla.

Adrian Blanco, pianista, ens presentarà un programa amb  diferents sonoritats dels segles XX i XXI prenent com a fil central la música descriptiva que en la seva composició es basa en la simetría i els reflexes a través d'obres de John Cage, E. Rautavaara i Joan Magrané.

Bernat Sánchez i Júlia Fortuny,  dos pianos, amb la Camerata Gramenet dirigida per Bernat Bofarull, ens oferiran dues peces que conformen una part essencial i punt de partida per el desenvolupament de la literatura musical per a dos pianos i orquestra. el Concert en Do menor BWV 1062 per a dos clavecins de J. S. Bach i l'únic doble concert que va escriure W. A. Mozart en Mi b Major Kv.365.

Elionor Martínez, soprano i Isaac Rodríguez, piano interpretaran  El Combat del somni de Mompou, a partir de poemes de Josep Janés, és segurament el cicle vocal més conegut. Cançons de Toldrà que estan fortament arrelades a la cultura catalana, partint normalment de la cançó popular tradicional. L’Italienisches Liederbuch de Wolf i Vier Lieder Op. 27 d'Strauss.

Blai Navarro, acordió, que ens portarà de la mà a través d'un recorregut per diferents èpoques i estils de la història de la música rendint homenatge a diversos compositors que celebren el seu aniversari a l'any 2021, a través de l'òptica interpretativa i acústica de l'instrument musical que sens dubte serà clau en la música del segle XXI: l'Acordió de concert, amb obres de Des Prez, Saint-Säens, Piazzolla, Stravinsky, Harburg, entre d'altres.