Skip to main content

POP & QUEEN

AQUEST DIVENDRES 22 DE MARÇ PRODUCCIÓ ESCOLA

ENTRADA LLIURE AFORAMENT LIMITAT

AQUEST CONCERT ES REPETIRÀ EL:

                30 de març a les  18:30 a Castellbisbal  a l’ Auditori Els Costals (Avda. Pau Casals, 16, Castellbisbal)

                31 de març a les 12:00 a Cerdanyola del Vallès al  Teatre Ateneu (C/ Indústria 38-40, Cerdanyola del Vallès)

El Cor Infantil Can Roig i Torres, el Cor Jove de l'EMMMB de Castellbisbal, i l'Orquestra Aulos presenten un concert amb cançons de Queen i d'altres clàssics del Pop-Rock.

El proper divendres 22 de març, a les 19,30 del vespre, el Cor Infantil Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet juntament amb les formacions convidades de Cerdanyola i Castellbisbal, oferiran un concert on podreu escoltar temes clàssics de Queen com Bohemian Rhapsody o The Show Must Go On, juntament amb d'altres peces com Havana de Camila Cabello o Hallellujah de Leonard Cohen. 

Les tres joves formacions, amb edats compreses entre els 13 i els 18 anys, han unit esforços per oferir un programa fresc, variat i atractiu en un projecte que ha inclòs un cap de setmana de treball comú i tres concerts a les diferents poblacions abans esmentades. Els directors de les tres formacions, Anna Fernandez, Pedro Pardo, Elena Montané i Daniel Turró compartiran la direcció del concert i tots destaquen l'elevat grau grau d'implicació dels més de 40 cantaires i 20 músics que hi haurà damunt l'escenari i la gran qualitat musical del projecte. 

L'entrada serà gratuïta, si voleu veure la promoció del concert, cliqueu al següent enllaç:

 

 

 

 

https://youtu.be/wDRYw6CoJBM