Skip to main content

CONCERT DE LA DIADA AUDITORI CAN ROIG I TORRES 10/09/21

DIVENDRES 10 DE SETEMBRE A LES 19'00

CONCERT DE LA DIADA

TRIO CAPMPANY

Clara Canimas (fagot), Pau Roca (oboè) i Joan Roca (clarinet)

PROGRAMA

Jordi Cornudella Heras

“Antekha Trio”

          1. Albada i celebració

          2. Nostàlgia

          3. Dansa de consagració ritual

 

W. A. Mozart

Recull de moviments dels divertiments 1 i 3

 

L.V.. Beethoven

Recull de variacions del “Tema i variacions sobre “La ci darem la mano”

                                                                                                             

Biografia:

El Trio Capmany neix de l'afinitat i de la inquietud d'aquests tres músics gironins per a fer música de cambra, tot cercant la màxima qualitat i gaudi pel seu públic.

El fet d’haver compartit estudis i d’haver format part de les mateixes formacions cambrístiques i orquestrals des dels seus inicis en la música -ja fa més de 15 anys- dota aquests tres joves músics de la complicitat i de la confiança necessàries per a seguir repensant i interpretant el repertori per a trio de canyes de la manera més intensa i gratificant possible per al seu públic.

Del programa:

En la primera part d’aquest concert, ens desplaçarem a la Barcelona d’avui en dia, interpretant el Trio Antekha de Jordi Cornudella (Terrassa, 1989). Música contemporània amb una forta inspiració clàssica, sons mediterranis i fortes emocions. En la segona part ens traslladarà a la Viena del segle XVIII, epicentre d’un nou corrent musical que encara ara tots coneixem: el classicisme. Ens endinsarem en la música de dos dels compositors més importants d’aquell temps, Mozart i Beethoven, i acompanyant-la d’explicacions i exemples, intentarem entendre-la i viure-la de la manera més intensa possible

 

Entrada lliure

Aforament limitat

https://www.facebook.com/auditori.can.roig.i.torres/