Les biblioteques de Santa Coloma estan dotades amb equips informàtics amb connexió a internet i programari hàbil per a desenvolupar les tasques d’ofimàtica més habituals. Els aparells es regeixen pel sistema gestor Internet i més, que garanteix la possibilitat de reservar sessions a raó d'una hora de durada o mitja hora depenent dels casos i les sales. Es pot disposar d’un màxim de 20 sessions mensuals, amb un límit de dues per dia i biblioteca, que es poden reservar per avançat i en línia des de qualsevol lloc. 

Aquests ordinadors ofereixen la possibilitat d’accedir al servei d’impressions i permeten guardar la informació en CD i USB en acabar cada sessió. Per a més informació consulteu la guia de l’usuari que adjuntem tot seguit.

La Biblioteca Singuerlín–Salvador Cabré disposa d'una sala multimèdia on l'usuari pot aprendre ofimàtica mitjançant cursos i diferents activitats.

Les biblioteques de Santa Coloma estan dotades amb equips informàtics amb connexió a internet i programari hàbil per a desenvolupar les tasques d’ofimàtica més habituals. Els aparells es regeixen pel sistema gestor Internet i més, que garanteix la possibilitat de reservar sessions a raó d'una hora de durada o mitja hora depenent dels casos i les sales. Es pot disposar d’un màxim de 20 sessions mensuals, amb un límit de dues per dia i biblioteca, que es poden reservar per avançat i en línia des de qualsevol lloc. Aquests ordinadors ofereixen la possibilitat d’accedir al servei d’impressions i permeten guardar la informació en CD i USB en acabar cada sessió. Per a més informació consulteu la guia de l’usuari que adjuntem tot seguit.

La Biblioteca Singuerlín–Salvador Cabré disposa d'una sala multimèdia on l'usuari pot aprendre ofimàtica mitjançant cursos i diferents activitats.