Activitats

Les Biblioteques de Santa Coloma contribuïm a potenciar, dinamitzar i difondre l’activitat cultural i social de la ciutat. Ho fem des de la col·laboració amb les persones, entitats i col·lectius del municipi i amb voluntat integradora, és  a dir, fent que les nostres activitats culturals siguin, també, un motiu de trobada i d’interacció entre persones i grups de totes les edats, origen i condició social.

És per això que les biblioteques organitzem i oferim espais per realitzar diverses activitats: clubs de lectura, presentacions de llibres, debats, xerrades, conferències, tallers, etc. Si desitges utilitzar alguna de les nostres instal·lacions, consulta l’apartat cessions d’espai.

Consulta la nostra agenda per saber quines activitats s’hi duen a terme. Gaudeix-ne! 

Les biblioteques de Santa Coloma de Gramenet participen activament en la vida cultural de la ciutat. Fem tot tipus d’activitats relacionades amb el món de la cultura, l’aprenentatge i del foment de la lectura. N’hi trobareu de tota mena, des d’aquelles que tenen una periodicitat establerta, com ara els clubs de lectura, les hores del contes o els tallers infantils, a les que es programen en dates concretes. Al nostre web hi trobaràs el calendari complet de les activitats que tenen lloc a les quatre biblioteques de la ciutat.  

Si no s’indica el contrari, les nostres activitats són sempre obertes a tothom i gratuïtes. En casos concrets, caldrà inscripció prèvia.