Pinta les nostres tradicions populars catalanes

Amb la voluntat de donar a conèixer i fomentar entre els més petits les Tradicions Populars Catalanes de Santa Coloma de Gramenet, presentem un material lúdic i divulgatiu adreçat als infants. L’hem pensat perquè l’imprimiu a casa i que la mainada passi una estona donant-li color.

Es tracta d’un conjunt d’il·lustracions on trobareu representades les colles, els grups i les entitats de Santa Coloma: Colla de Draconaires, Bruixes de Gramenet, Colla de Trabucaires, Colla Vella de Diables, Colla Jove de Dimonis, Colla de Gegants i Capgrossos, Capgrossos del Raval, Colla Castellers de Santa Coloma, Colla Castellera Laietans de Gramenet, Grup de Danses Triballcoloma, Patronat Pro Aplec i Amics de la Sardana, Grup d’Havaneres Vela Llatina, Retumbatú i Colla de Grallers.    

Els dibuixos  són de la il·lustradora colomenca Zulema Galeano (1978). Formada a l’Escola de Disseny i Art Llotja i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, amb  una llarga trajectòria professional com a il·lustradora de contes infantils, llibres de text, premsa, pàgines web, projectes del sector tèxtil i un gran nombre d’exposicions de la seva obra.

Podeu descarregar en aquest link les il·lustracions per Pintar les nostres Tradicions Populars Catalanes.

Clica sobre el link de cada arxiu. Després fes clic amb el botó dret del mouse per descarregar-te-la.