Suspensió de la Festa Major d'Estiu 2020

L'evolució de la pandèmia de COVID obliga a suspendre les festes.

La ciutat de Santa Coloma de Gramenet celebra de manera orgullosa i multitudinària la seva Festa Major d'Estiu el primer cap de setmana de setembre, any rere any des de fa més d'un segle.

Enguany, davant el desafiament generat per la pandèmia de la COVID-19 s'havia plantejat, d'acord amb la Comissió Municipal de Festes, un model de festa simbòlic, reduït i majoritàriament virtual. Volíem defensar el nostre sentiment de pertinença, i donar suport a entitats, artistes i indústria cultural de la ciutat en un moment crític.

Només la Guerra Civil havia aconseguit aturar la nostra Festa. Malauradament, els darrers esdeveniments i l'evolució de la pandèmia no ens deixen una altra opció que suspendre l'edició d'enguany.

Havíem treballat en un model segur, basat en l'oferta via xarxes socials, que l'escenari actual de restriccions quant a l'execució d'activitats culturals fixat pel Departament de Salut de la Generalitat fa totalment inviable.

És una decisió que ens omple de pena, presa des de la responsabilitat i amb l'objectiu prioritari de la preservació de la salut de les persones. Redoblarem el compromís amb les entitats, els artistes i el sector industrial. Tornarem amb força per a impulsar el talent sorgit de la nostra ciutat i reivindicar l'esperit colomenc, orgullós i resilient.