Més proves PCR al barri del Fondo

S'amplia la recollida de mostres per fer PCR a Santa Coloma de Gramenet -ACTUALITZACIÓ-

El departament de Salut de la Generalitat recollirà encara mostres per fer PCR al barri del Fondo, el dilluns 17 i el dimarts 18.

Les persones empadronades al carrer Dalt dels Banús i avinguda dels Banús rebran un missatge SMS de citació per anar aquest dilluns 17 i dimarts 18 al Centre Cívic Pins (C/ Pirineus, 2-4), en una ampliació de la prova pilot de tests PCR a la nostra ciutat. 

Les proves es destinen a les persones residents que en els últimes dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, en espais tancats durant molta estona o en reunions d’amics, aglomeracions, etc. Encara que no tinguin símptomes i que no hagin estat en contacte amb algun cas positiu de COVID-19.

La setmana passada al barri de Fondo ja es va fer un cribatge a les residents als carrers Liszt, Rellotge, Wagner, Beethoven, Irlanda, Mn. Jacint Verdaguer (del núm. 150 fins al final) i Plaça del Rellotge.  I al barri Llatí a residents als carrers Florència, Gènova, Milà, Roma i Perú.