Repartiment de targetes moneder amb les beques menjador

Es lliuren als domicilis unes targetes moneder de "CaixaBank" carregades amb un import de 40 euros per alumne i alumna becats. A més, l'Ajuntament complementarà l'import de les beques menjador.

Les targetes moneder per als ajuts de menjador ja s'han enviat als ajuntaments i als consells comarcals i està previst que en els propers dies arribin a tots els punts de distribució, segons ha anunciat la conselleria d'Educació de la Generalitat.

Per tant es fa saber a les famílies colomenques que tenen concedida una beca menjador per als seus fills i filles: que es reparteixen als domicilis unes targetes moneder de "CaixaBank" carregades amb un import de 40 euros per alumne i alumna becats. Aquesta quantiat s'ha calculat multiplicant 4 euros/alumne pels dies que no hi ha escola.

Si les escoles continuen tancades durant més temps, es farà una càrrega de saldo a les targetes de manera automàtica, per tant, NO S'HAN DE LLENÇAR LES TARGETES.

A Santa Coloma de Gramenet, el lliurament es fa amb el sistema porta a porta amb professionals municipals i una empresa especialitzada de repartiment que s'ha contractat per a l'ocasió. L'Ajuntament intentarà agilitzar al màxim l'entrega de les beques als 3.400 menors beneficiaris.

Reforç de les beques menjador

L'Ajuntament complementarà en breu l'import de les beques menjador a les famílies que rebien aquesta ajuda municipal.

300 famílies que no van accedir a la beca de la Generalitat per quedar-se al límit dels requisits i que rebran ben aviat tota la informació.