Punts de distribució a Santa Coloma de mascaretes higièniques a les xarxes de TMB

Es recomana a les persones usuàries portar-les i seguir els consells d'higiene i distanciament dins del recinte del metro i també als autobusos. A Santa Coloma de Gramenet es reparteixen a les estacions de metro Santa Coloma i Fondo de la Línia 1.

La Direcció General de Protecció Civil ha comunicat a Transports Metropolitans de Barcelona la relació d’estacions de metro on està prevista la distribució per aquest dimecres.  A Santa Coloma de Gramenet són els mateixos punts on aquest dimarts s’ha fet el repartiment per part del personal de les associacions de voluntaris de Protecció Civil i de la Creu Roja en horari de 6.30 a 12.00h: les estacions de metro Santa Coloma (pl. de la Vila) i Fondo.

Portar mascareta tant dins dels vehicles com a les estacions, parades i passadissos és una de les recomanacions de les autoritats per a les persones que s’han de desplaçar inajornablement i no poden fer-ho a peu o amb mitjans propis. Una altra és procurar mantenir una distància de seguretat amb els altres usuaris. També són recomanables els guants. A la sortida, cal rentar-se bé les mans amb aigua i sabó o amb un gel hidroalcohòlic de seguida que es pugui.