Continua el procés de selecció de nous i noves agents de la Policia Local de Santa Coloma

Aquest dijous i dissabte es desenvolupen diferents proves en el procés de selecció dels i les agents. En aquesta convocatòria s’ha ofertat 13 places a les que concorren 740 persones.

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet referma el seu compromís en la millora de la seguretat i la convivència a la ciutat. L’ampliació de la plantilla de Policia Local és una eina fonamental en el desenvolupament d’aquesta política. El procés de selecció estarà finalitzat a mitjans de gener per tal de que els i les seleccionades puguin entrar a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, ubicat a Mollet del Vallès, on el curs de formació d’agents començ el 25 de gener.

Aquest dijous el recinte Torribera acull la celebració de la prova de coneixements de llengua catalana. Dissabte es realitzarà la prova de cultura general i prova teòrica al pavelló de la Bastida i a la carpa poliesportiva de les pistes de Prat de la Riba.  Les proves físiques estan previstes pel dia 30 de novembre. És per aquest motiu que durant algunes estones es pugui observar la concentració de persones en aquests indrets, però no es tracta de cap prova esportiva.

L’organització de les proves està a càrrec del Servei municipal de Selecció i Desenvolupament, en col·laboració amb el Servei de Prevenció, Policia Local i Protecció Civil. Las mateixes s’han organitzat seguint escrupolosament els protocols de seguretat contra la COVID19. Policia Local ha establert els circuits de circulació únics, zones d’espera, i sortida esglaonada. Des del Servei de Prevenció es garanteix l’establiment de les distàncies de seguretat i la provisió de gel hidroalcohòlic i mascaretes.