Ajornament de taxes i impostos per a l'ocupació de la via pública

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha decidit ajornar el pagament dels tributs en concepte d'ocupació de la via pública per a terrasses, xurreries, aparells recreatius i expositors, guals i mercats ambulants.

Després de conèixer aquest dimarts el paquet de mesures aprovades pel Govern central queden suspesos els terminis administratius de les obligacions tributàries, és a dir, el pagament d'impostos i taxes.

Per aquesta raó des de l'Ajuntament de la ciutat s'han suspès fins a nova ordre el cobrament d'aquelles taxes i impostos que estan relacionats amb l'ocupació de la via pública: instal·lació de terrasses, xurreries, aparells recreatius i expositors, així com els tributs de guals i mercats ambulants.

Des del consistori s'està analitzant les mesures aprovades des d'aquest passat 17 de març per part del Govern central i de la Generalitat de Catalunya per a complementar-les, en la mesura en què sigui possible, i poder contribuir a la lluita contra la crisi provocada per la pandèmia del COVID-19.