Activitat al Punt del Voluntariat

Malgrat la situació de confinament general per l’Estat d’Alarma el Punt del Voluntariat continua la seva activitat de manera telefònica i online.

Les entitats socials que coordinen els seus projectes amb el Punt del Voluntariat de l’Ajuntament de Santa Coloma, continuen treballant dintre de les pautes de confinament establertes pel govern central.

A més qualsevol iniciativa ciutadana es podrà coordinar des del Punt, en col·laboració amb les entitats que ja estan treballant. Suport a distància, repartiment de menjar, confecció de material són algunes de les accions que es poden coordinar amb el Punt per tal d’evitar possibles situacions fraudulentes.

Volem agraïr l’esforç  a les persones voluntàries i a les entitats socials de la nostra ciutat, per continuar tenint cura de les persones més vulnerables.

A més us informem que per poder gestionar de forma adequada les necessitats de les mascaretes i altres recursos que es puguin donar, i a la vegada fer-ho de la forma menys arriscada possible i correcta per a tothom,  demanem que totes les iniciatives i persones interessades a fer mascaretes (que tinguin màquina de cosir), es posin en contacte a través del telèfon 646058979 o pel correu electrònic: puntvoluntariat@gramenet.cat.

Per últim en aquest apartat web podreu trobar informació i recomanacions en relació al voluntariat:

https://voluntariat.gencat.cat/voluntariat-coronavirus-covid/

 

 

 

 

Alhora també han sortit diversos grups de solidaritat ciutadana, que cal agrair molt per la seva bona voluntat. amb el Punt del Voluntariat al telèfon 646058979 o e-mail puntvoluntariat@gramenet.cat on coordinarem aquestes accions cíviques.