Estiu a la fresca

Imatge Estiu a la fresca 2024

«Estiu a la fresca» agrupa enguany més de 70 activitats lúdiques adreçades a tothom per gaudir de les tardes estiuenques. En aquesta ocasió, les propostes es duen a terme de dijous a diumenges, del 4 de juliol al 25 d’agost, a dotze indrets de la ciutats: les places de les Cultures, Santa Rosa, Sagrada Família, Catalunya, Rellotge, Pau Casals, Mediterrània, Llatí i Che Guevara; els jardins de l'Amistat i els patis de les escoles Ferran de Sagarra i Les Palmeres.

El programa d'enguany inclou activitats com són els espais de jocs lliure i creatiu, tradicionals, d'arreu del món o relacionats amb els ODS per gaudir en família; espectacles de circ, teatre i música, activitats esportives i de ball, els patis oberts a les escoles o el tradicional «Cinema a la fresca», entre d'altres.

Com a novetats i dedicades al públic jove, hi haurà propostes com «Show & skills: football freestyle», un espectacle al ritme de la música en què també podran aprendre trucs amb la pilota; «Residu, on vas?!», per promoure la cultura cívica i el reciclatge; i gaudir de la música amb el «Racó chill out», la música d’ahir i sempre i la de la dècada dels 80.

Digues la teva!

Valora l'activitat en què has participat a través d'aquest breu formulari.