Noves Conversatòries de dones abans del 8M

A pocs dies de la importantíssima segona manifestació feminista del 8M i les Jornades Feministes a la nostra ciutat, des de la Xarxa compartim valors amb propostes en femení

Dins el programa Narratives Interculturals del Servei de Convivència, Conversatòries és un punt de reflexió i trobada per conèixer diferents històries de vida, totes amb experiències de ciutat i superació de les dones.

Uns dels objectius i propostes d’acció que van sorgir dels taules de treball del nostre projecte va ser treballar per normalitzar la interculturalitat i diversitat de la nostra ciutat en els àmbits professionals però també en els discursos i l’imaginari social de totes les dones.
Un nou mes, les dones diverses de la ciutat conversen esmorzant. Generem una reflexió als nostres barris, coneixem diferents iniciatives i experiències de ciutat a través de la mirada de gènere, de la diversitat i la interculturalitat.

A pocs dies de la importantíssima segona manifestació feminista del 8M i les Jornades Feministes a la nostra ciutat, des de la Xarxa compartim valors amb propostes en femení!