L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i One Produccions S.L. com a organitzadors de la ruta Fotogràfica " Santa Coloma com mai l'has vist" convoquen un concurs fotogràfic, a través de la xarxa social Instagram, en el qual podran prendre part els usuaris que comparteixin fotografies  de la Ruta a aquesta xarxa social amb l’etiqueta o hashtag #VisitSantako entre els mesos de gener i maig de 2018.

Les fotografies publicades que optin als premis hauran  de mostrar punts d'interès de la Ruta, que són els següents:

L'Església Major, d'estil neogòtic i amb un impressionant campanar; la casa senyorial de Can Roig i Torres, que va acollir un hospital i que ara és l'edifici de l'Escola Municipal de Música; el carrer Major, la via que identifica el centre històric de Santa Coloma i que és símbol de creixement econòmic de la burgesia local del segle XIX; els safareigs públics, punt de reunió quotidià, i l'edifici de l'Ajuntament a la plaça de la Vila.
Les fotografies podran portar comentaris, títols o explicacions, però aquests no seran un criteri de valoració.

Requisits de participació
Per poder participar en el concurs els participants han de:
1.- Seguir els canals de la xarxa social Instagram de Turisme de Gramenet i de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet: @grameneturisme i @santakoigers
2.- Compartir fotografies de la Ruta, destacant els punts del recorregut i tot el que sigui d'interès fotogràfic.
3.- Els participants han de tenir el perfil d'Instagram públic (no privat) perquè el jurat pugui veure les imatges i seleccionar-les.
4.- Els participants han de ser els autors de la fotografies que presentin. És responsabilitat dels participants disposar de totes les autoritzacions i/o permisos necessaris si en les seves fotografies apareixen menors o persones que puguin ser recognoscibles.
5.- Els usuaris poden participar amb totes les imatges que vulguin. Serà seleccionada una sola imatge per autor.
6.- Perquè una fotografia entre en concurs, ha d'estar publicada i etiquetada correctament amb el hashtag #VisitSantako i seguir els perfils @grameneturisme i @santakoigers
7.- Quan el participant sigui seleccionat se'l demanarà que envieu la fotografia seleccionada en la major resolució possible. No pot incloure cap tipus de marca d'aigua.
8.- Els participants han de tenir més de 18 anys o comptar amb l'autorització del seu tutor legal.

Calendari i premis del concurs
El concurs s'inicia el gener de 2018 i finalitza el 4 de maig de 2018. Només podran participar les fotografies publicades durant aquest període de temps. Havent-hi un guanyador mensual (gener, febrer, març i abril) entre les fotos seleccionades setmanalment de cada mes. (A excepció de la Ruta realitzada el dia 16 de desembre que concursa en el premi del mes de gener.)
Les fotos seleccionades setmanalment es publicaran a les xarxes Socials de Turisme Gramenet. Els premis per a les fotos guanyadores seran un sopar per a dues persones en diferents restaurants de Santa Coloma de Gramenet.

Criteris de valoració
L'organització es reserven la facultat de resoldre qualsevol aspecte o eventualitat no prevista.
Es valoraran l'originalitat, la qualitat artística de la fotografia, els detalls de la ruta, els llocs del recorregut i el significat de la imatge en el context de Santa Coloma de Gramenet. En la mesura del possible s'intentarà que les publicacions mostrin varietat d'imatges de la ciutat.

Exempció de responsabilitat de la xarxa social
La xarxa social Instagram està exempta de tota responsabilitat en relació amb la promoció i la participació dels usuaris en aquest concurs. Aquesta xarxa no patrocina, avala o administra aquesta promoció, ni està associada a ella.

Guanyadors
Es contactarà als autors de les 4 fotografies seleccionades via DM (missatge directe) a Instagram o correu electrònic. Els noms dels autors de les fotografies guanyadores seran publicats en el perfil de @grameneturisme
Els guanyadors hauran de confirmar la seva voluntat d'acceptar el premi responent al missatge de l'organització en 48h: facilitaran el nom d'usuari d'Instagram, el seu nom i cognoms, el DNI i un telèfon de contacte i adjuntar la imatge original que ha resultat guanyadora.
En el cas que el guanyador no respongui en el termini indicat 48h per acceptar el premi, si no compleix totes o algunes de les normes d'aquest, o no vol o no pot gaudir-ne, el guanyador quedarà descartat. El premi podrà ser atorgat a la persona classificada a continuació.

Condicions generals
Es reserva el dret d'excloure qualsevol usuari que no compleixi les condicions de participació o que efectuï un mal ús o abús del concurs.
Es reserva el dret a invalidar, expulsar, eliminar o no tenir en compte en el còmput, aquells perfils que consideri sospitosos de qualsevol intent de participació fraudulenta, inclòs, de manera enunciativa i no limitatiu, l'intent de registre de més d'un perfil de l'usuari per part d'una persona, creació de perfils falsos o usurpació d'identitat. Així mateix, es reserva el dret a posar qualsevol sospita en aquest sentit en coneixement de l'empresa responsable de la plataforma Instagram perquè adoptin les mesures corresponents. Es prohibeix l'ús per part dels participants de contingut que puguin ser considerats elements pornogràfics o explícitament sexuals, o de qualsevol altra índole que puguin alertar contra l'honor i la pròpia imatge de persona o persones.

Altres normes
La simple participació en aquest concurs implica el compliment d’aquestes normes bàsiques de participació en la seva totalitat i el criteri interpretatiu dels organitzadors pel que fa a la resolució de qualsevol qüestió derivada del present concurs, de manera que la manifestació, en el sentit de no acceptació de les mateixes , implicarà l'exclusió del participant i, com a conseqüència, l’ Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet quedarà alliberada del compliment de qualsevol obligació contreta amb el mateix.
L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es reserva el dret a introduir canvis en la mecànica o funcionament d'aquesta promoció en qualsevol moment i / o finalitzar-la de forma anticipada si fos necessari per una causa justa, sense que d'això pugui derivar cap responsabilitat. No obstant això, aquests canvis es comunicaran degudament a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i, si cal, per altres mitjans. Es farà tot el possible per evitar que qualsevol canvi perjudiqui un dels participants respecte d'altres.

Propietat intel•lectual

Els drets de les imatges realitzades seran sempre propietat de l'autor. No obstant això, els participants cedeixen a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i els seus membres col•laboradors d'aquest concurs el dret a utilitzar-les (no per usos comercials) si no per compartir (promocionant o recordat l'esdeveniment Photowalk / Instameet) en els seus perfils de Instagram, Facebook o Twitter en què sempre s'ha d'esmentar l'autor de la fotografia.