Un nou futur per Santa Coloma

Portaveu del Grup Municipal d'En Comú Podem

Jonatan Fornés Martínez

Acabada la Festa Major d’Estiu encetem amb tota l’energia l’inici de curs polític, com a En Comú Podem Santa Coloma. Des del nostre grup, amb la Nuri, el Jesús, jo mateix i molta més gent al nostre costat, apostem fermament per la defensa dels drets de les persones, escoltant la ciutadania i treballant intensament per desenvolupar polítiques socials des de l'oposició.

Per a aquesta nova etapa, ens marquem diversos reptes: defensar un treball digne, garantint els drets laborals de totes les treballadores; aconseguir un habitatge social real amb accés per a tothom, o defensar una educació pública i de qualitat, amb tots els serveis garantits, i on els equips docents puguin desenvolupar les seves tasques
amb els majors recursos possibles. En aquest sentit, Govern i oposició municipal hem de reclamar a la Generalitat el compliment dels acords perquè els instituts de nova creació de la ciutat puguin començar el nou curs en plenes condicions i en la data que els hi pertoca.

També volem incidir en polítiques globals contra el canvi climàtic, donant suport a la manifestació del dia 27 de setembre. I batallar contra empreses multinacionals amb enormes beneficis com Endesa, perquè paguin el deute acumulat per les famílies més vulnerables, i reclamar a altres administracions que facin la seva feina i assumeixin
les seves responsabilitats amb la nostra ciutadania. Farem una oposició responsable que posi en valor la nostra manera de fer política, una política que posa a les persones al centre. Considerem que hi ha diferents futurs possibles i nosaltres volem un futur més just, més verd, més feminista i radicalment democràtic.