La ciutat que no s’atura

Portaveu d'En Comú Podem

Clari Organvidez

Arriba una nova edició, ja la Novena, del Festival de Blues a Santa Coloma de Gramenet.
Del 22 al 29 de maig s’han programat per diversos espais de la nostra ciutat, concerts i activitats de divulgació. També el passat 14 de Maig es va presentar al teatre Sagarra l’Associació Santakomusic, on diverses artistes de la nostra localitat van fer una mostra de la seva pluralitat artística.

Una prova més de que la nostra ciutat és rica en cultura encara que a vegades costi trobar espais públics per a realitzar-los. Des d'En Comú Podem apostem sempre per la cultura que ens enriqueix com a persones. Tant el seu gaudi com la creació de cultura popular.

Creiem que la cultura suposa una font de cohesió social i de formació de ciutadania amb consciència. Tenim el ferm convenciment que la cultura i l’accés a ella són un dret fonamental i bàsic del nostre Estat del benestar, però també de la importància de facilitar formes d’expressió cultural popular, des de baix, aprofitant la nostra gran diversitat i pluralitat demogràfica.

Per això, proposem desenvolupar polítiques culturals que basteixin una cultura oberta, diversa, inclusiva i actual, que formi una ciutadania crítica mitjançant un accés just a aquesta, que sigui pilar de l’Estat del benestar, que es doti d’instruments per avançar i sobreviure, que creï vincles comunitaris i abordi les desigualtats.

Ens veiem segur en algun local de la ciutat gaudint d’algun concert de Blues i escalfant motors per les festes dels barris que també comencen d’aquí a poc i són una extraordinària manera de comprovar que la nostra Santa Coloma està viva, és creadora i no s’atura mai.

Seguim!