Fi de curs, preparem el futur

Portaveu del grup municipal En Comú Podem

Clari Organvidez

Estem en ple estiu i comencem a patir els efectes d’un canvi climàtic que ens obliga a cuidar i a cuidar-nos. Si us plau, vigilem les exposicions al sol, atenem les recomanacions, protegim-nos amb les ombres disponibles, que a Santa Coloma no són moltes, i beguem molta aigua. Potser caldrien també més fonts a la ciutat. Potser hem de tornar a posar sobre la taula que Can Zam ha de ser l’espai verd que la ciutat necessita.

Des del Grup Municipal d’En Comú Podem volem desitjar-vos unes bones vacances, si és que en podeu fer, i ja estem desitjant retrobar-nos a les casetes de la Festa Major d’Estiu a la Fira d’Entitats, per preparar el curs polític que ens vindrà, amb les eleccions municipals de 2023 ja a la vista.

Una Festa Major d’Estiu que volem popular i que serveixi per retrobar l’esperit divers i participatiu d’una ciutat que necessita espais per gaudir amb seguretat; i que eviti, mitjançant els punts liles i arc iris, agressions masclistes i homòfobes com la viscuda en la revetlla de Sant Joan.

La Festa Major és el moment de demostrar la ciutat que som. Una ciutat que respecta totes les veïnes en el seu dret a gaudir, descansar i tenir una ciutat neta i habitable. Una ciutat plural i viva que ha de fer de la lluita per una vida digna la seva bandera. I vida digna significa més espais verds, lluita contra la precarietat, contra el masclisme i l'homofòbia (per cert, felicitats a Entenem per la seva feina en aquest mes de l’Orgull), una ciutat amb més espai per a les persones, amb més recursos pel jovent i la gent gran.

Estem desitjant començar a preparar el que vindrà i canviar aquesta ciutat per aprofitar tot el que té. Seguim!