Per Nadal: solidaritat, cultura i comerç

Portaveu del Grup Municipal del PSC

Esteve Serrano Ortín

Hem començat el cicle nadalenc amb una gran novetat: l'encesa de llums de l'29 de novembre a la plaça de la Vila. Santa Coloma va donar la benvinguda a aquest període entranyable en un acte familiar, part d'un conjunt d'accions dutes a terme en estreta col·laboració amb l'Agrupació de l'Comerç i els i les comerciants. De nou, gaudirem de llums nadalenques a les nostres principals carrers i avingudes -el Ajuntament assumeix el consum elèctric i el 30% de el cost de les instal·lacions-, de promocions en els mercats i d'activitats per a tota la família. Dinamitzem el comerç local i mostrem la seva qualitat, amb la finalitat última que les compres es realitzin en els nostres establiments.

Està en marxa, també, la campanya solidària d'aquest Nadal. Es recullen productes d'higiene personal i joguines per a les famílies amb menys recursos, en col·laboració amb Creu Roja. I no oblidem tampoc que celebrem la nostra Festa Major d'Hivern, al voltant de el dia de la nostra patrona, el 31 de desembre. Un complet programa cultural es desplega fins al punt final de el 5 de gener amb la Cavalcada.

En una realitat marcada per la necessitat de sinergies entre els diferents sectors, resulta lògic que la dinamització de l'consum a nivell local, la realització d'activitats potents que contribueixin a aquest i les accions solidàries de gran calat tinguin lloc i es concentrin en un moment clau de l'any com el que dóna començament. En nom de l'equip de govern, que presideix Núria Parlon, els desitjo unes bones festes. S'acaba aquest 2019 en què els i les ciutadanes ens van renovar la seva confiança amb una àmplia majoria a el PSC. Vagi per davant nostre compromís per seguir treballant en els propers anys per una Santa Coloma igualitària, solidària i amb oportunitats per a tothom.