Celebrat el ple ordinari del mes d'abril

L’Ajuntament en sessió plenària, aquest dilluns 29 d’abril, ha aprovat una modificació del pressupost de 2024. D’una banda, en relació a pagaments pendents de l’any passat amb una ampliació d’1,3 milions d’euros i d’una altra amb canvis en diferents partides per cobrir les despeses derivades de l’organització de diferents festes de la ciutat.

El ple municipal ha donat llum verda a una proposta de modificació de crèdit del pressupost d’aquest any que contempla dos canvis. S’ha decidit ampliar el pressupost en prop d’1,3 milions d’euros per atendre pagaments pendents de 2023. Aquests diners són del romanent líquid que va quedar a l’exercici anterior. A més, s’han reassignat diferents partides per import de 194.000 euros per afrontar les despeses relacionades amb alguns esdeveniments festius que s’han dut a terme al municipi.

La sessió plenària ha servit també per aprovar la bonificació d’IBI de l’empresa Placogest SA. El ple de març ja ho va fer amb Grameimpuls SA, Bressolgramenet SA, Duet Can Zam SAU i Duet Rambla Fondo SAU, empreses amb activitats d’especial interès vinculades amb l’esport com a factor d’integració social o d’utilitat municipal.  A causa d’una errada administrativa no es va incloure Placogest, concessionari del Centre Esportiu Raval.

Finalment, s’ha decidit fer una modificació tècnica de crèdit del pressupost amb un reajustament de partides a nivell intern del Departament de Consum de 145.000 euros, transferències de capital de 6.000 euros i del Departament de Solidaritat i Cooperació de 12.000 euros.

I per últim, el ple municipal va donar compte del decret relatiu a la denominació de la nova escola bressol de la ciutat com a Escola Bressol Municipal El Blauet que s’estrenarà el pròxim curs 2024-25 i que està situada en la confluència dels carrers Prat de la Riba amb Amèrica.