Cartell amb el ban

Festa Major. Setembre 2015

Acabat el mes d'agost i amb l'estiu acomiadant-se, arriba puntual la Festa Major, un esdeveniment lúdic que marca l'inici del nou curs. La Festa Major d'Estiu se'ns presenta com a punt de retrobament, com el moment de l'any en què agafar forces per encarar una nova etapa de rutina quotidiana però amb la nostra millor cara i, sobretot, amb alegria.

Com a cada edició, al programa #festacoloma2015, hi apareixen activitats per a tots els gustos i tores les edats. Un programa en el qual es combina la contenció del pressupost amb una oferta variada i de qualitat. El pes dels creadors locals en la Festa torna a ser molt important, ja que durant tot l'any són un dels principals motors de la vida cultural i social de la ciutat.

Com a alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, faig una crida a l'ocupació de carrers, places i jardins. Visquem la Festa amb intensitat, amb orgull colomenc, però amb responsabililtat i respecte ver l'espai públic, un espai que és de totes i tots.

Comencen quatre dies de diversió, il·lusió i fraternitat!
Comença la Festa Major d'Estiu 2015!Cartell ban Civisme

Civisme. Juliol 2015

Es fa saber que l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet continuarà destinant importants recursos a la neteja i al manteniment de la via pública, però que ha arribat el moment de recordar la saviesa popular, que diu que no és més net qui més neteja, sinó el que menys embruta. Fem cas al sentit comú.

Com a Alcaldessa torno a sol·licitar la vostra col·laboració. Quan deixeu de recollir un excrement, quan amuntegueu andròmines en un contenidor o quan tireu una burilla o un xiclet al sòl esteu maltractant la nostra ciutat. Són accions incíviques que ens repercuteixen a tots i a totes de manera negativa i que fins i tot ens canvien l’humor.

Més nets, més cívics i més feliços. Anem per feina! Els i les colomencs portem amb molt d’orgull la nostra pertinença a aquesta ciutat. Els actes incívics, el vandalisme… són petits greuges a aquest orgull que volem combatre. És un combat de paciència, però fins a cert punt. Alguns i algunes també veuran com els canvia l’humor quan rebin les corresponents sancions.

SÍ A LA SANTA COLOMA MACA!