"Roberta. Diario de Transbordo" és la primera exposició del Cicle Expositiu Fons Joan Gomis que aquest primer semestre es focalitza en els INVISIBLES DEL GÈNERE

Cartell de l'exposició

A finals de març iniciem un nou cicle d’exposicions del Fons Documental Joan Gomis que porta com a nom “Invisibles del gènere”. Una programació plantejada per la plataforma Territorios Libres amb un contingut de drets humans que ens parla d’històries poc visibilitzades, en molts casos discriminades, marginades socialment i fins i tot ignorades gairebé per complert per la resta de la societat.
L'autoria de les propos...tes expositives ens volen apropar d’una manera directa i alhora molt íntima, a unes històries que emanen soledat, fragilitat i invisibilitat col·lectiva. Tres treballs que un any més volen apropar la fotografia social i documental a la ciutadania i utilitzar-la com a eina per la sensibilització i la transformació social.

A partir del 27 de març al 18 d’abril es presenta “Roberta: Diario de Transbordo” de Wayra Ficapal. La presentació serà el mateix dimecres 27 a les 18 h. De manera excepcional, aquesta exposició la podeu veure al Centre d'Art Can Sisteré.

Les altres dues: “Esmeray” de Joan Alvado i “Flores de Otoño” de Hanna Jarzabek es presentaran a l'espai del Fons Documental Joan Gomis de la Biblioteca Central.

Cartell de les exposicions